Mathilde Dyreborg Skovgaard, her med partiformand Søren Pape er formand for Lyngby-Taarbæk Konservativ Ungdom (LTKU). Mathilde, der bor i Gladsaxe, er også medlem af bestyrelsen for Den Konservative Vælgerforening i Gladsaxe.

Mathilde er 20 år gammel og nyvalgt formand i LTKU.
I øjeblikket tager hun sabbatår fra uddannelse efter gymnasiet og arbejder for Det Konservative Folkeparti på Christiansborg.

 

 

Bliv medlem af Konservativ Ungdom

Er du en ambitiøs ung, med interesse for politik? Og er du på den borgerlige fløj? Så er KU noget for dig.

I KU mener vi at danske værdier og traditioner er vigtige. Vi tror på at staten kun skal hjælpe dem der ikke kan selv og tage sig af de svageste i samfundet, men de borgere der kan selv, skal selv. Vi er imod at straffe hårdt arbejde med topskat og vi tror på mere frihed til borgerne.

Vi tror på kontrakten mellem generationer og at vi skal give samfundet og miljøet videre til næste generation, i samme, eller bedre stand end vi selv modtog det.

Du kan være med uanset om du først lige er begyndt at interessere dig for politik eller om du har været i gang i mange år! Og så koster et medlemskab kun 75 kr. om året!

Vil du vide mere? Så kontakt os!

Kontakt:
Lyngby-Taarbæk Konservative Ungdom (LTKU)
Formand: Mathilde Dyreborg Skovgaard
Tlf: 2222 9895
Mail: Mathilde@skjulet4.dk

Meld dig ind i Konservativ Ungdom!

Ønsker du et samfund, hvor staten kun hjælper dem, der ikke kan selv og giver mere frihed til borgerne? Er du imod at straffe hårdt arbejde med topskat? Så er Konservativ Ungdom helt sikkert noget for dig! Prøv et medlemskab til kun 75 kr. og bliv en del af Danmarks bedste fællesskab i dag. Du vil ikke fortryde det! http://konservativungdom.dk/bliv-aktiv/

Opslået af Lyngby-Taarbæk Konservative Ungdom på 15. oktober 2017

Mathilde fortæller her selv, hvordan hun fandt ud af, at hun var konservativ, og hvad det har givet hende at være medlem af KU.

”Jeg begyndte at interessere mig for politik i 1.g da jeg fik samfundsfag. Jeg vidste at jeg var på den borgerlige fløj, men først da jeg så en Rasmus Jarlov flyer med konservative mærkesager på, opdagede jeg at jeg måske var konservativ. Jeg læste om Konservativ Ungdom på deres hjemmeside og tænkte at det lød rigtig fedt. Jeg var tøvede med at melde mig ind, da jeg ikke kendte nogen i KU, men jeg fandt hurtigt ud af at folk er rigtig søde og åbne, så jeg faldt hurtigt til. Jeg kan klart anbefale det til andre, da KU har givet mig de bedste venner, de fedeste minder og et stærkt netværk.”

”KU kan give dig lige præcis så meget eller så lidt som du har lyst til. Du vælger helt selv hvor meget du ønsker at deltage i arrangementer og hvor meget du engagerer dig. Men har du lyst, er der rig mulighed for at blive rigtig dygtig og lære en masse mennesker at kende. Hvis du overvejer at melde dig ind, så gør det! Der er plads til alle.”