De konservative er klar til folketingsvalget

Ingen tvivl om, at valgkampen allerede er godt i gang. Her på debatmødet den 9. februar 2011.

De konservative i Gladsaxe og folketingskandidat Henrik Sørensen er klar til folketingsvalg, når Statsminister Lars Løkke trykker på knappen.

I sin tale til Gladsaxe Konservatives Generalforsamling den 3. februar 2011, hvor Henrik Sørensen blev valgt til kredsens folketingskandidat, sagde Henrik Sørensen, at ”2010 ikke var et godt år for Det Konservative Folkeparti, men jeg er sikker på at vi vil vinde mange af vælgerne tilbage.”

”Til kommunevalget opnåede vi en fremgang i Gladsaxe, og der er flere konservative i Danmark end de, der siger, de vil stemme på os i dag. Vi kan og skal vinde det tabte tilbage. Det borgerlige Danmark har brug for et stærkt konservativt parti”, sagde Henrik Sørensen.

Henrik Sørensen vil under valgkampen fører valgkamp på 3 temaer.

  1. Det personlige ansvar skal styrkes. Den enkelte borger skal have mere ansvar for sit eget liv.
  1. Skattetrykket skal sættes ned til 40 %. Danmark har verdens højeste skatter, og det truer vores vækst og velfærd. For igen at skabe vækst, skal skattetrykket sættes ned til 40 %.  Lavere skatter vil skabe flere arbejdspladser og mere velstand.
  1. Vi skal styrke vores uddannelser og folkeskolen. I dag har Danmark en af verdens dyreste folkeskoler, men desværre er der for mange, der går ud af folkeskolen uden tilstrækkelige kundskaber. Det skal ændres.

I forbindelse med valgkampen vil de konservative besøge samtlige 30.000 husstande i Gladsaxe for at tale med vælgerne. De konservative har også planlagt en lang række andre aktiviteter op til folketingsvalget.

Henrik Sørensen er sikker på, at KV regeringen og det borgerlige Danmark vinder valget, når vælgerne opdager, at socialisternes ”Fair Forandring” ikke hænger sammen. Ole Sohn har indrømmet, at Fair forandring mangler 15 milliarder i at hænge sammen. Og Ole Sohn har bidraget til usikkerheden, ved i et lukket møde for bankdirektører at sige, at boligskatterne bør sættes op.

”Når vælger opdager, at Fair forandring ikke hænger sammen økonomisk, og truer den danske velfærd og velstand, vil vælgerne vende ryggen til Socialdemokraterne og SF”, slutter Henrik Sørensen.